Sunday, December 26, 2010

Nak cakap jap..

Huhuhu......
Origami tu kejap lagi aku post.. ni saje je nak cakap jap..

Aku dah tambah beberape bende kat blog ni.. so saje ar nak ckp nape aku letak bende2 tu...


Bende first yg aku letak adalah doremon tu... Doremon tu yg aku wat taun lepas gune tanah liat lebih yg ntah aku lupe lebih buat ape... selain doremon tu aku ad gak buat Squirtle (pokemon) ngan patamon (digimon) tapi aku buat kecik je, dan aku x tangkap gamba yg jelas 2 patung tu...tapi ni ade ckit gamba dari jauh.. (dah close up)

Aku letak doremon ni kat blog aku cuz aku rase mcm best dapat wat doremon gune tanah liat... huhuhu




Lepas tu aku add lak logo (baru) Kapital'93... logo ni kalu deme klik kat sidebar tu.. die link ke Page kapital kat FB...hehehe (ni kire aku promote ar ni..)  Kapital'93 ni sebenarnye singkatan kepada Kesatuan Pelajar Tingkatan Lima 1993... 1993 tu bukan taun kami form 5 tapi taun kami lahir... Logo ni adalah ciptaan asal.... er... sape ye..? aku x ingat la pulak.. tapi lepas tu aku masukkan ke dlm laptop aku dan edit sikit...

Bende last yg aku add adalah lagu Maher Zain-Awaken kat bucu bawah kiri blog ni... aku add algu kat blog ni sebab ramai blog aku tengok ade lagu.. so kire x nak ketinggalan dalm evolusi blog mase kini.. hehehe..


OK... tu je ar yg aku nak tulis... pasni aku postkan Origami yg first skali lak... UNT..




                              
  
                                               

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top