Sunday, December 19, 2010

Henshin!!

Bertukar!! hahaha (macam kamen rider lak..)

ok k k k ... heeeh saje je kasi tajuk camtu kali ni sebab nak tunjuk beberape modification yg aku wat kat blog aku ni..(x siap agi) huhuhu...
so... aku dah tukar ke arah yg lebih melayu.. banyak gak dialih bahase... dan aku dah post banyak sikit skang ni.. tapi ade beberape bende lagi yg aku x wat.. jadi untuk menunjukkan tranformation yg bakal dilakukan aku nak tunjuk list bende yg aku yg akan wat.. huhu

  • Shoutbox... reti dah buat tapi x tau nak buat style pop up tuh..
  • List.. list ape..? rahsie.. huhu
  • yg satu ni nak kene tunggu aku update laman social aku yg lain dulu..
  • nak wat page sikit untuk mencapai motif antara motif asal blog ni.. (toloang org dlm game)
  • nak fikir label yg nak diletak..
so.. tu jelah stkat ni bende yg aku akan wat.. tapi susah sikit ar... tnet slow.. huhu.. tapi x mengape.. nanti aku wat gak..

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top