Sunday, December 26, 2010

Mengape...?

Mengapa?,why? ape yg aku tanye ni... aku pun tak tanye diri aku lagi.. hehehehe

Mengapa kali ni adalah kenapa aku wat blog..?
Sebenarnye... aku wat blog ni asalnye saje2 je... pastu aku terpikir lak... daripada aku main tulis suke ati aku je kat blog ni... lagi baik aku wat seseuatu yg ade paedah ckit.. hehehehe
So.. mcm2 la yg aku pikir nak letak kat blog ni...
lepas aku terpikir lagi sekali... daripade aku letak banyak2 bende kat blog ni sampai jadi serabut... baik aku jadikan blog ni sebagai medium untuk bende lain yg aku nak wat... antare bende yg aku terpikir nak wat adalah...

  • Origami!!! (tengok ar nanti..)
  • Game... (bukan wat/letak game, tapi tolong org main game....Q&A je kot..)
  • Manga.. (menolong kasi tau update terkini manga tu)
  • Zon kate2 pening.. (kate2 yg diubah sedikit oleh aku [pening] )
  • Fotografi (yg ni x pasti ar..)
 Tu je stakat ni yg aku terpikir  nak buat.. (nantikan page tu..)
Origami tu aku letak first sebab yg tu dah ade bahan.. tinggal nak upload je..
yg lain tu... step by step ar...

Apepun... main page blog ni akan jadi tempat aku nak meluahkan perasaan aku yg x terluah di dunia nyata kerana aku ni jenis org yg x pandai menunjukkan perasaan...

Argh!!! Ngantok dah aku ni... esok ar aku letak yg origami tu.. huhuhu
Bye

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top