Tuesday, December 31, 2013

Countdown Exam, Sem 1, 2013/2014 #Pen Ink Update 6


EXAM... EXAM... EXAM...!
benda ni dan exam takkan terpisah... haha

Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
bukannye update yg sebenar, sekader(< not a typo) nak kongsi countdown paper2 exam..
procrastinating... tambah bosan, tambah boleh buat,
menyebabkan aku buat mende2 ni... hehe
so.. malas ckp byk.. nah...

COUNTDOWN PAPER2 AKU SEM NI... (x termasuk BI... lalala)


ZCT211, ANALISIS VEKTOR, 3/1/2014, 9.00 PAGI, L17:DPD


ZCT206, ELEKTRONIK II, 7/1/2014, 2.15 PETANG, E41:PHS II


ZGE277, STRUKTUR ALAM SEMESTA, 9/1/2013, 9.00 PAGI, MAKMAL FIZIK KEJURUTERAAN


ZCT212, TERMODINAMIK, 11/1/2014, 2.15 PETANG, L17:DPA


ZCT213, OPTIK,15/1/2014 2.15 PETANG, L17:DPC 
 
 
Konklusinya... Doakan buat kejayaan Kami pelajar2 Fizik USM, 2nd year terutamanya...
dan kepada semua org yg exam tak kira USM ke tidak...
semoga kami mendapat keputusan yg cemerlang berpatutan ngan usaha kami...
InsyaAllah...

~END OF STORY~

p/s: Atronomi Special sikit... sebab paper minor... hehe
p/s lagi:DE ngan CA takde sebab dah pernah buat... tambah... hm.... no komen
Lagi-lagi p/s: Nanti ade post akhir tahun kot... (janji lagi... urgh...)
UNT... bye

Tuesday, December 24, 2013

Countdown exam (requested, lalala)

Sebab ade org kasi Idea suruh buat dan aku tengah procrastinate... lalala  
Countdown ke First Paper Sem 1 2013/2014,
 ZCT210 Differential Equation And Complex Analysis
UNT... bye
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top