Tuesday, April 24, 2012

Goodbye, You will be remembered...

Goodbye to you my trusted friend...
We known each since we're 9 or 10...
Ok, we known each other since Form 4, :p
Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
Hahaha, tibe mood klasik la, biarlah asalkan masuk, lalala
sape2 yg x phm ape yg aku ckp tadi, klu die, Westlife... hehe
Ok, hari ni aku nak cite pasal si dia...

(petikan dari twitter aku sendiri, hm... )
23/4/2012...
Esok...
Aku akan ucapkan selamat tinggal kepada dia...
Sejak dari Form 4 kita berkenalan...
dan esok adalah hari terakhir kita bersama...
Kita akan terus berhubungan...
Tapi x lagi seperti dulu...
Tiada kurangnya pada kau...
Tapi aku rasa kita cuma tidak serasi...
So... akan aku jadikan esok bermakna...
biarlah kita berpisah dengan kenangan terindah...
Supaya aku takkan sesalinya nanti...
Kan ku ucapkan terima kasih kepadamu esok...
Dan juga kepada mereka yg menyokongku dlm menghargaimu...
Selamat Tinggal....
Subjek BIOLOGY...
24/4/2012...
3:30 ptg...
Dan paper biology akhirnya dah habis!!!
Selamat tinggal biology, x mudah aku pergi... hehe
Terima kasih kepada biology atas ilmu yg aku pelajari dlm subjek kau...
Dan juga kepada terima kasih kepada cikgu2 biology aku,
yg penat mengajar subjek ni kat aku,
bukan sebab x minat, mungkin sebab x sesuai ngan aku...
Dengan ini aku mengharapkan kenangan terakhir aku dengan biologi,
merupakan kenangan yg indah... (A PSPM! InsyaAllah...)
Lepas ni x belajar bio secara formal dah...
(bace2 tu mungkin ade la... ilmu ni byk berkait...)

~END OF STORY~

P/s: Rase sakai pulak bile emo lebih ngan subjek ni.. lalala
P/s lagi: 4 paper lagi! 2 subjek lagi!
lagi2 P/s: Aku dah tukar bye2 aku ngan gambar untuk mengelakkan petak... lalala

UNT... bye

Monday, April 16, 2012

1.., 2.., 3..., 4...

1,2,3,4... 143... 7...

1 THING...
2 SAY..
3 WORDS..
4 YOU...

1= I
4= LOVE
3= YOU

7= FOREVER...

~END OF STORY~

P/s: Ade sikit lagi nak tambah.. tapi 4 no. tu, kalau letak kantoi la pulak... lalala (segan wei..)
P/s lagi: sape2 yg dah terbace versi penuh kat twitter tu... diam2 suda... lalala

UNT... bye ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Saturday, April 14, 2012

Before I leave this place...

Lakukanlah Apa yang kau mahu lakukan,
Selagi ia tidak salah,
supaya hati itu kan terasa tenang... (~KKP) 
Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
2 minggu lagi nak tinggalkan matrik ni...!
X sabar ada, rasa x puas pun ada...
hm... biasalar, manusia xkan pernah puas...
so, bersyukurlah dengan apa yg ada, lalala...
Apapun dlm masa terdekat aku bkl meninggalkan matrik ni,
aku akan cuba completekan apa yg aku nak lakukan di matrik ni,
Sesetengah tu mungkin nampak macam xde sebab aku nak buat...
tapi... ikut suka hati la.. org lain2.. hehe
kalau ada yg x dpt buat tu xpe... yg penting aku dah cuba...
so, to cut it short.. here is the list.. (Aku akan update nanti..)
  • Lalu kat laluan sihat....  (√)
    • lalu kat situ waktu malam... (√)
  • panjat tangki air... (bakal)
  • Azan kat surau... (√)
  • Naik bukit guna basikal dengan gear plg berat, sekali harung.. (√)
  • buat kotak 'lost and found'.. (sementara tapi berguna.. ^_^ )
  • naik ke bahagian siling dewan kuliah (√)
  • Masuk kawasan library utama guna pintu masuk makmal komputer.. (√)
  • Jadi seorang technician... (√)
  • hidup seminggu dengan bugdet bawah RM10... (√)
  • dll...
p/s :exam dah dekat.... argh... Bio
UNT... bye ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Tuesday, April 10, 2012

Matrik, is it the end?

Tak lama aku berada kat matrik ni,
dan tak lama lagi aku akan tinggalkannya

KMPh...

Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
Tanggal 23 haribulan Mei 2011, hari isnin...
Aku dah menjejakkan kaki aku di bumi Kolej Matrikulasi Pahang (KMPh) ni,
Bercampur-baur perasaan aku time tu.. (mostly blur, lalala)
dan sekarang dlm masa tak sampai sebulan lagi,
aku akan meninggalkan KMPh dan akan menjadi ex-matriculation student, hehe
 hm... mmg x lama aku berada kat sini,
kira2 dlm 11 bulan berape hari je, x sampai setahun pun.. /:
tapi masa yg ada kat KMPh ni akan ku pegang selagi aku mampu,
dan aku kenang member2 yg aku peroleh di KMPh ni,
Tak perlu aku ceritakan tentang mereka, cukup sekadar diri ini yg tahu...
Tak lupa juga kepada para lecterur yg bekerja keras demi para pelajar di sini,
Tiada ada yg dpt balas jasa atas ilmu yg dicurahkan..
ayt ni mungkin skema, tapi sejujurnya ia ikhlas, hm...
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top