Friday, May 29, 2015

Pen-Ink-Update #8 : Counting down


Counting Down to an Ending,
Counting Down to a New Beginning 


Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Takde nak cakap banyak
Takde nak cakap panjang,
cuma perlukan medium untuk menulis, 
dan merasakan kat sini sesuai

Macam mengada je nak post pasal nak habis degree,
tapi hakikatnya bukan sahaja habis degree,
tapi banyak lagi yang akan habis,
rasa x sabar ada, rasa berdebar pun ada.

Tak nak cerita semuanya sekarang,
ini cuma sekadar prolouge,
selepas habis exam(9/6) aku akan cuba keluarkan satu siri
mengenai hidup undergraduate kat USM ni,
apa yang bakal ditaip adalah atas hak aku,

so...
tu jelah kot setakat ni,
keep a short update short,
and make long post not too boring...
hahaha.


 I may be wrong, but at the moment, 
I think I'm right ,
 
P/s: no P/s this time... hahaha
 
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top