Sunday, December 19, 2010

Epilog kepada prolog

Argh!!!
susahnye.. nak maintain blog ni... aku dah la pemalas... hehehe..
apepun.. x lame lagi.. semue Gen'93 akan tammat SPM...

Aku..? aku dah lame dah habis.. saje je nak menyambut tammatnya lembaran hidup budak2 kat Malaysia ni sebagai seorang pelajar pendidikan taraf rendah.. pasni, akan terbuka jalan yg yg banyak untuk mereka tempuhi.. cume.. diorang kene pilih jalan mane yg diorang nak.. diorang boleh kalu diorang nak.. kerje,sambung belajar,kawen(?),"tanam angur" [^__^ ],menghabiskan duit mak bapak diorang, bunuh diri (jgn!!), dan ntah ape banyak lagi diorang ley buat...

Aku lak, kalau panjang umur dan murah rezeki, nak sambung belajar.. kalau boleh, nak masuk matrik.. tapi yu kene tengok ar dulu result SPM nanti.. huhuhu...

So... setakat ni ar dulu yeak.. aku ngah xde idea ape nak tulis... argh... makin  serabut aku ni... huhuhu..     tapi xpe.. nanti lame2.. biase ar... huhuhuhu..

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top