Tuesday, May 15, 2012

And... We Clear


Tamatlah, zaman persekolahan,
Ku masih dihantui memori,

Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
Tersebutlah kisah pada 25/5/2011, aku menjejak kaki ke bumi KMPh...
Pelbagai peristiwa pahit, manis, masin, tawar, dan lain2, hehe
Waktu di sana akan menjadi satu memori dalam diriku,
bersama rakan baru dan lama, waktu yg gemilang...
dan pada 26/4/2012, aku pun meninggalkan KMPh,
dan kini dengan rasminya bergelar bekas pelajar matrik, hm...
Kan best kalau dapat duduk dlm matrik tu lama sikit,
tapi ye la kan.. kita kena mesti keep moving forward...
dan kena la jugak bagi peluang kat junior2 yg nak masuk pasni, lalala
apa-apa pun, selamat tinggal KMPh,
you, the people I met and all my memories there will be in my heart,
Dan pada batch 2012/2013 lak..
Nantikan aku sebagai fasi waktu orientasi nanti... muahahaha (ketawa kejam)

~END OF STORY~

P/s:Sori lambat post, kesesakan internet...
P/s lagi:Hujan... lalala... Muda... lalala ;)
Lagi-lagi P/s : Result in less than 2 months!!! (a little bit quite nervous :p )
P/s IV: Mencari kerja... lepas balik jadi fasi ni jadi cikgu la pulak... lalala

UNT... bye
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top