Friday, November 27, 2009

Hari raya Aidil Adha

Selamat hari raya Aidil Adha/Haji/Korban.

Solat sunat aidiladha sudah diselesaikan, biasanya lepas tu balik rumah tukar baju dan lepas tu tengok lembu dikorbankan.Tapi tahun ni lain pulak sebab hari raya haji jatuh pada hari jumaat, jadi
aktiviti korban terpaksa dilaksanakan pada hari esok iaitu hari sabtu.
Oleh itu kenalah tunggu satu hari lagi baru dapat tengok lembu dikorbankan.
Hari ini tak dapat jalan raya sebab kena jaga rumah.. jadi kerja aku hari ni cuma layan tetamu (tak ramai sangat)

Wednesday, November 25, 2009

Permulaan

WarningX3

Akhirnya aku, pening/far-east/abang de/Faris Hidayat telah menghasilkan blog aku dan ini adalah post aku yang pertama.

Aku akan cuba update paling kurang sekali seminggu.
blog ini fokus utamanya adalah bagi hidupku
Fokus2 yang lain adalah untuk gambar/atwork aku, game yg aku main(kalau nak bantuan e-mail aku), dan sebagai jurnal onlineku
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top