Monday, February 15, 2016

A bored game to die for


To die, or Two Dice

Two dudes are playing a board game where A is losing

A: I want to die...
B: Actually its "I want two dice…"
A: So that means I’m gonna dice?
B: No, in that case its "I’m gonna die…"
A:Wait what???, I’m confused…
B: Me too… What were you talking about?
A: I’m  saying that I’m about to lose and to me that is like dying…
B:Oh.. I thought that you wanted two dice to roll…

badumm tsss


 I may be wrong, but at the moment, 
I think I'm right ,

Monday, February 8, 2016

Pen-Ink-Update #9: Interim


Saja membuang habuk
Sebab banyak benda x menjadi


Assalammualaikum...
Fuuuuuuuuuh!!! (tiup habuk)

uhukx3!

damnit! baru datang mood nak update blog,
tapi blogger ade problem pulak...
urgh...

dah la cakap nak post pasal life kat USM dan pasal konvo...
minggu depan nak start master pun aku x buat apa2 lagi... *wink2

aku dah buat draft benda2 yg aku ckp,
tapi selagi masalah design ni x setel... mmg x ler...

ok la tu jer... hahaha

Edit 5 minit lepas post:
     Komplen masalah>cari jalan penyelesaian>jumpa solution... k, hahaha...
 


 I may be wrong, but at the moment, 
I think I'm right ,

Friday, May 29, 2015

Pen-Ink-Update #8 : Counting down


Counting Down to an Ending,
Counting Down to a New Beginning 


Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Takde nak cakap banyak
Takde nak cakap panjang,
cuma perlukan medium untuk menulis, 
dan merasakan kat sini sesuai

Macam mengada je nak post pasal nak habis degree,
tapi hakikatnya bukan sahaja habis degree,
tapi banyak lagi yang akan habis,
rasa x sabar ada, rasa berdebar pun ada.

Tak nak cerita semuanya sekarang,
ini cuma sekadar prolouge,
selepas habis exam(9/6) aku akan cuba keluarkan satu siri
mengenai hidup undergraduate kat USM ni,
apa yang bakal ditaip adalah atas hak aku,

so...
tu jelah kot setakat ni,
keep a short update short,
and make long post not too boring...
hahaha.


 I may be wrong, but at the moment, 
I think I'm right ,
 
P/s: no P/s this time... hahaha
 
Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top