Monday, February 14, 2011

Antara ambik result dan persediaan mengambil result..

Result sape entah.. hahaha
Result SPM dah dekat dah ni wei..
dalam sebulan lagi...
banyak tul cite2 pasal tarikh kuar result taun ni..
ade yg cakap kuar 27/2, 28/2..
ade gak yg cakap tengah bulan tiga..
10/3, 14/3,... etc.
tapi x kisahlah result kuar bulan brape..
yg penting kuar jugak nanti...
hilang la sikit penderitaan
member2 aku  nanti..
ade yg x kisah sgt dapat brape..
asalkan diorang tahu gak...
huhuhu..

Ok la.. skang ni aku nak ckp sikit..
pasal tajuk post ni..
bahagian1 (ambik result) dah ckp..
skang untuk bahagian 2 la pulak..
pasal persediaan aku nak ambik result ni...
daripade aku tulis satu2.. baik aku wat list...

Bende yg aku nak buat sebelum Ambik result SPM sebagai persediaan dan sajew jer... huhu
(tidak mengikut urutan..)
  • Buat gigi.. (x siap2 lagi gigi palsu aku nak bele gigi yg patah time eksiden ar tu..)
  • Cari/pinjam motor org, atau kalau x dpt polish moto aku..
  • Cukupkan share aku nak bayar hadiah kuiz kapital (yg dua org lagi tu dah kasi...)
  • Cukupkan duit aku time amik result sebagai persediaan.. (?)
  • Plan tul2 rancangan rahsia aku dalam mengambil rsult tu nanti..
  • Sampai target sebelum result.. (?)
  • Siapkan semue item yg dirancang..
  • Dapatkan kamera yg berfungsi sepenuhnye.. (kalau x dpt.. pinjam yg akak aku..)
  • Bersiap nak gi PLKN... (kalau panggilan ke-2 la..)
  • Bersedia nak luahkan "tu"... 
Itu jelah ape yg kwh nak ckp..
Skang ni baru separuh dah berbuat...
Apepepun..
Kite tunggu ar time amik result nanti...
huhuhu..

UNT... bye ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top