Wednesday, October 17, 2012

Pen, Ink, Update! #3

Assalamualaikum....
Format kali ni lain sikit sebab nak gune android... Dan lepas ni mungkin byk lagi post simple mcm ni...

Apepun post ni cume nak mention yg aku dah lame x post perkara yg significant...
Ade aku buat, tapi semua tu dlm bentuk draft dan x siap lagi...

Satu lagi... Sebab akhirnye aku boleh post gune phone...
Ade la nanti post2 pendek yg sekadar melepaskan kegianan dan kebosanan... Heheh

Dahla... Lepas ni aku cuba curi masa untuk siapkan draft2 yg ade tu... Bye...
Assalamualaikum...

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top