Monday, August 22, 2011

Nak ckp selamat berpuasa dah lambat sgt... nak ckp selamat hari raya awal lagi... hm...?

Terlalu lambat untuk sesuatu....
Tapi juga terlalu awal untuk seuatu yg lain...
Hm...?
Assalamualaikum sume...(ade ke?) hehehe
Pergh.. lame gile aku x menulis kat blog...
Bukannye xde perkhidmatan intenet, tapi sebab sibuk?(sibuklah sgtnye)
biase ar, org blajar(cheh) hehe...
Skarang kat matrik gambang Pahang...
Ambik Modul 1 PST (FZ,BO,KI.MT)... taun depan habisla... (MAX-CGPA!) insyaalah...
kenapa aku tulis kat sini... la.. kan dah cakap tadi aku lame tak post...
alang2 cite ar sikit pasal status terkini..(padahal kat FB boleh tau..)

Apepun... balik pade tujuan asal post ni...
Cadangnye nak ucap selamat berpuase time awal ramdhan dulu....
tapi disebabkan xde idea(yg ori) untuk dipostkan...  cancel je hasrat tu...
Skang tibe2 ade mood nak menulis lak.. time yg x sesuai...
Nak raye awal lagi...(padahal x salah pun..)
takpe2.. tengoklah aidilfitri nanti... kalau teringat+ ade mood...
aku post ar kat blog ni... (Kat FB tu memang ade.. tengok2 ar nanti.. hahaha)

Bercakap sal raye ni..
taun ni la paling laen dari yg lain...
agak2nye sebb 1st time jadi peratau kot... hahaha
baju raye x tempah.. main beli yg dah siap je.. (btw.. this year's theme is black.. ^_^ )
syukur ar matrik kasi balik awal... dpt feel puase kat rumah lame sikit...
Nanti lepas raye pun cuti pun x lame...
nak raye kat rumah sape pun x tau lagi taun ni... (selain rumah kebiasaan la..)
raye ke6 dah kene balik  matrik balik.. (KMPh.. wait for me..)
so.. sape2 nak jemput beraye ke rumah tu... amatlah dialu-alukan... hahaha....

Hm.. ape lagi nak ditulis yer...
Ni menulis pun sebab lepas geram+rindu sebab lame sgt x menulis...
sampai bersawang suda blogku ini...
so.. mungkin sampai sini je kot kali ni...
lain kali la pulak kalau mood dtg... hahaha

p/s:Assigment x bersentuh lagi... huhu
p/s lagi:tngah mengdesign kad raya baru sendiri... sape nak ditag...?
lagi-lagi p/s:Blog ni dah ade mobile version!!!
UNT... bye ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top