Sunday, November 18, 2012

Android mark two...

Assalamualaikum dan slm sejahtera...
Aik? Bunyi mcm suit iron man la pulak tajuk post aku ni...
Sebenarnye saje je nak test app yg diupdate ni...
Alg2 boleh memecah kesunyian blog ni... Hehe

Dah la... Aku bukan ade ape pun nak ckp...
Tapi satu je nak mention...
Aku skang ni dah aktif ngan astronomi...
Dan telescope yg dah lame kat rumah tu bkl berhijrah ke USM ikut aku balik ni...

Ok... Tu je rasenye...
Assalamualaikum...

~END OF STORY~

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top