Saturday, June 16, 2012

Pen, Ink, Update! #1


The first of the maybe weekly/monthly 
actually blogging... 

Assalammualaikum... dan slm ( letak waktu/istilah yg sesuai di sini )
Dan buat kali pertamanya aku meletakkan update yg sebenar...
update yg tak melalut ke laut beribu-ribu batunya...
(sape2 yg paham maksud sebenar tajuk die... *tabik spring!*..)
sebab kalau aku check, time aku update mesti melalut... (very mostly)
So.. skang aku nak update sedikit sebanyak ape yg berlaku since the last post...
  • Korang semua(ade ke...?) dah tahu aku dah habis matrik
  • Aku dah dapat result aku.. (mantain je... lalala >_>  )
  • Aku dah menyelesaikan tugas sebagai pembantu pelajar (Fasi la tu.. hehe) orientasi dak matrik batch baru, muahahaha...
  • Aku menjadi gelap atas sebab di atas.. (Trafik punye pasal la ni...)
  • Aku ade buat video memoir (montaj) tribute dak Kapital'93... >LINK<
  • Aku dapat tahu aku kene buat lesen balik semule... T_T (Melayang RM450)
  •  dan aku tengah menunggu keputusan UPU... (USM!!!... InsyaAllah)
Thus end the somewhat boring life I had... (baru 3 minggu kot.. lalala)
dan sekarang aku tak tau nak buat ape nak isi cuti yg masih panjang lagi ni...
dengar cite ade org nak offer aku jadi cikgu balik... so... layan...
Apepepun Isilah masa anda dengan sepenuhnya dengan perkara yg berfaedah...

And on a somewhat unrelated note.. aku nak kasi satu nasihat pendek drpd KKP:
           
Janganlah anda MengeMuin di mana 'MengeMuin' bemaksud, Mengunakan kuasa  veto ikut suka hati je... bwak2 la berbincang... pikir2 la yerk... (sori Muin.. jangen mare kalau ko terbace yer... hehe)

~END OF STORY~

P/s:KKP  tu ape..?  lalala... Abaikan...
P/s lagi:Dalam kepale ade post yg berisi sikit pasni.. (xpe tak panjang pun...)
xUNT... bye

1 comment:

Faris Hidayat said...

#kuiz kapital
ade gambar orang budak ni bertenggek kat berenda kat asrama lelaki.. cube ar cari gambar tu kat page kapital..

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top