Tuesday, April 22, 2014

Lagu...?


Kenangan lama yang masih 
berlegar di ruang kepala...

Assalammualaikum... dan salam sejahtera
tak banyak nak cakap...
just nak share satu lagu yg aku tetibe teringat balik...
lagu ni time waktu aku darjah 5/6 dulu... (dah lame dah)
dan kitorang nyanyi ramai2 (x ingat majlis ape)
aku dah penat google dan... takde match....
so... terimalah... (maafkan slh lirik kalau korang tau)

TAK INGAT TAJUK JUGAK
Sewaktu kita bersama mengejar mimpi,
Ku jatuh, wajahku tersembam ke bumi,
Kau hulur, tanganmu dengan wajah berseri,
Ku sambut, dan melangkah lagi,

Siapakah selainmu,
Yang sanggup, untuk memimpinku,
Tanpamu ku kesesatan,
Kegelapan yang menakutkan,

Ketahuilah, sahabatku,
Dunia ini, amat, asing, bagi diriku,
Ku perlukan segala nasihatmu,
Untuk bangun dan berlari,

Sewaktu kita bersama mengejar mimpi,
Ku jatuh, wajahku tersembam ke bumi,
Kau hulur, tanganmu dengan wajah berseri,
Ku sambut, dan terus berlari,


I'm actually touch right now...
~END OF STORY~

 I may be wrong, but at the moment, 
I think I'm right ,

No comments:

Welcome Face
^_^ Hai...
Selamat datang... Welcome...
top